Enpä ole paljoa ehtinyt ajatella tätäkään sitten huhtikuun. Ensin tuli se vauva ja sitten muutetiin ja sitten oli Siipalla kesäloma ja höblönböö kaikkea kaaosta muutakin. Ja banaanilaatikko meri on edeleen täällä :) Onhan tuo pienentynyt huomattavasti mutta kyllä sisätiloissa on edleen sen 20 lootaa tosin 50 on muuttanut uusille asuinsijoille ja toinen mokoma on valloittanut parvekkeen:)

Lupasin ryhdistäytyä ja aloittaa uuden elämään. Toisin sanoen eloa blogiin kiitos! Eihän tässä ole mitään järkeä että mulla on niin hieno ja ah niin trendikäs blogi ja sitten en sinne mitään kirjoita ja vielä pidän sen salaisena.

Jaksaako näitä blogeja kukaan lukea, irkkikamuilla on jokaisella blogi ja ahkerasti nuo tuntuvat niitä lukevan ja päivittelevän. Missä välissä ne ehtivät lukea toistensa kirjoitelmia ja vielä kirjoittaa omaansa.. aina kun minä tähän istuudun niin menee max 10 min ja vauva herää ..... kuten tapahtui juuri nyt!

Kolme tuntia myöhemmin..... Ihailen miten Kotikarusellin Tsu ehtii blogata ja irkata ja mökkeillä ja hoitaa kuutta lasta ja vielä tehdä fifiä ja ommella.. ei ihme sillä Tsu on supermutsi :) Ihailtavaa... ja minä yritän edes jotenkin pitää tätä blogia pystyssä.