Minä kerään banaanilaatikoita :)

En siis mitenkään keräilyharrastukseksi vaan muuttolaatikoiksi. Ne ovart niin hyviä, kestävät montakiloa ja ovat kaikki samankokoisia ja muotoisia. Miellyttävät esteettisesti silmääni. Tosin ns "pikkuhuoneemme" näyttää enemmän banaanivarastolta kun vierashuoneelta.

Viimeksi kun muutimme meillä oli myös banaanilaatikoita, josain syystä en oisi halunnut niistä luopua laisinkaan. Nytkin ajattelen jo haikeana että joudun tuosta pinosta luopumaan. Ensin hamuamme niitä Siippani kanssa viikkotolkulla lähiseutujen kaupoista (niitä on yllättävän hankala saada, kaikki tuntuvat rakastavan niitä muuttolaatikoina ja ymmärrän hyvin että miksi) ja sitten niistä pitäisi vielä luopua.Viimeksi taisimme antaa ne naapurille jonka ystävällä on kukkatarha.

Mihin nuo nyt joutuvat, monen viikon hamuamiseni tulos. Kierrätys paperia ne eivät ole ja harvalla taloyhtiöllä on pahvikeräysroskis, soveltuvatkohan nuo edes sinne. En kehtaisi raahata koko laatikko merta takaisin Citymarketin paalauskoneeseen :D  Luullakseni banaanilaatikko on epäekologinen laatikko. Se ei sovellu kun banaanien kuskaamiseen maailman toiselta puolelta suomeen tai muuttolaatikoksi tai muuksi säilytyslootaksi. Sen jälleen käyttöarvo lienee muuten aika mitätön.

Saisinkohan säilyttää tuon laatikkomeren seuraavaa muuttoa varten... jos joskus rakennan talon kodissani on erikseen huone jonka taidan pyhittää banaanilaatikkokoelmalleni :)